Monday, 12 December 2011

:(

semlm saya kua g kl , dengan koowg best gile n ade akq sekali , samapi je kami kt ts, terus g bb cbb nak bawak koowg g mamam, lepas anta koowg kt sana , saya g abail zila,n mintak zila teman g ts balik g abail my husband :)) , bile dany dah sampai kiue owg terus g bb, sampai je kt bb balik aq terus g kt tempat mamam ,saya pown mamam ,sambil tu saya suap my love rasa appy sgt2 tau, cbb dapat manje2 dgn dany ,n dapat maen suap2, :))  dah selalesai makan kiteowg terus g pavi , sampai je kt pavi aty kai x sedap tibe2 je, rasa mcm laen mcm pulax ,kai tetap senyum cbb x tapi nak owg tahu kai ade masalah ,tapi sebenar nyer ade , cbb x nak akq n dany risau , biar kai coowg je rasa sakit aty tu , kai dulu klu sakit aty abs arh ,x tahu arh jadi ape,tapi sekarg kai dh x nak mcm dulu lagi ,kai nak berubah x nak mara x tentu pasal cbb kai x nak hilang dany :)) cbb kai x nak hilang dany :(( ,dany ! semlm aty kai sakit aty sgt2 , cbb dye sentuh2 dany kai jujur kai x suka, kai x suka owg yg kai sayang ,kena sentuh dgn owg , klu x lebih2 kai x kesah tapi nie dh lebih2 , sumpah sakit aty tu sampai sekrg terasa, tapi kai tahu dany pown x suke kan kai phm ,( cbb tu semlm kai dok coowg kai nangsi ,dany taye kai 2 kenapa kai ckp x ade ape) maaf x bg tahu dany :(( terima kasih kt akq n adry cbb phm kai :)) kai hargai sgt2 ape yg akq n adry wt semlm untuk kai, kai tahu akq n adry x nak tgk kai masam muka , koowg nak tgk kai appy kan , sedaya upaya kai cbb tersenyum tapi x boleh aty nie terlalu sakit sgt :)) maaf klu kai terlalu cemburu ,kai cemburu ade sbb , mane ade pompuan cemburu tanpa cbb kan ,i love you so much sayang , tapi ape pown kai bahagia cbb dany dh wt terbaek semlm, dany wt kai appy , kai hargai sgt2, munkin semua yg berlaku hanya dugaan untuk kai ,sejauh mane kai boleh tahan ,kai cuba tahan dgn cemua nie, selagi kai boleh bernafaz ,kai akan cube demi hubungan kita,
setiap kali kai tulis blog kai akan nangsi , cbb  kehilang awak :(( ,                                                                                                                                                                                     yang benar 




                                                                               * NUR KHAIRIAH MOHD NOOR* 

No comments:

Post a Comment